Настава и испити

ЗДРАВСТВЕНА И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА И БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЉЕ НА РАДУ – електронски унос оцена за јунски рок

Унос оцена за студенте који су наведене предмете полагали у јунском року (колоквијум одржан 02.07.2020.) обављен је на Факултету дана 08.07.2020. године.

Сви студенти који су били спречени да дођу на унос оцене, а желе да им се унесе оцена из овог, јунског рока, могу послати своје име и презиме, број индекса и назив предмета на мејл:

zdravstvenaetikafb@gmail.com

до краја дана, 09.07. (четвртак) и оцена ће им бити унета у е-записник под датумом 02.07.2020. а у индекс под истим датумом у септембру.

Добијени бодови на колоквијуму важе у следећа два рока, па студенти могу и у септембру поново пријавити испит и унети тада оцене. За све остале информације, пратите обавештења на сајту Факултета.

Проф.др Слађана Јовић

 

ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК I – јул 2020.

Колоквијум су положили студенти који су имали на колоквијуму 15 и више бодова. На тесту је било три непотписана теста. Молим студенте који претпостављају да су у питању њихови радови да ми се јаве мејлом како бисмо решили проблем.

КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ и МЕДИЈИ И КОМУНИКАЦИЈЕ

Обавештавају се студенти да ће се полагање за највише оцене из предмета Кризни менаџмент и Медији и комуникације одржати у четвртак у 8 сати у сали 4  на ФБ писменим путем. Студетни који нису стигли да спреме додатно градиво а желе највише оцене могу полагати овај тест у септембру с тим да обавесте предметног професора на емаил најкасније до четвртка у 8 ујутро како им не би закључио оцену. Једино што ће морати поново да пријаве испит за наредни рок….

Истоверемено у четвртак од 10 сати могуће је остварити увид у тестове/колоквијуме.

Положени колоквијуми важе трајно, тако да у наредном року студенти полажу само неположене колоквијуме.

РЕЗУЛТАТИ ИСПИТА И УНОС ОЦЕНЕ ИЗ ПРЕДМЕТА ЗДРАВСТВЕНА И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА – јул 2020.

Унос оцене обавиће се у среду 8.јула у 9 часова, не мора се долазити лично већ се може  послати по некоме индекс. Студенти ће бити испред Факултета, не улази се самоиницијативно, због епидемиолошке ситуације. Доћи ће неко од колега да покупи индексе за унос оцене испред улаза Факултета, па ће индекси бити готови у 10.30, када се може доћи по њих, опет испред факултета. Ношење маски је обавезно.

КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ – јул 2020.

  • Студенти који су положили I колоквијум па изашли на интегрални тест добили су оцену мање (осим ако није било пресудно за пролазну оцену).
  • Студенти који су на сва 3 колоквијума остварили оцене 9 и 10 могу полагати писмени тест за највише оцене. Испит ће се одржати у четвртак по распореду који ће бити обављен у среду. Потребно је да се студенти који желе да полажу за 9 и 10 данас и сутра пријаве мејлом предметом професору.
  • Студенти који су положили 2 од 3 колоквијума у наредном року/наредним роковима полажу само преостале колоквијуме.
  • Упис оцена у индекс обавиће се у септембру, због актуелних околности.

Поштоване колегинице и колеге,
будући да некима од вас није јасан начин израчунавања оцене односно бодова из предмета Кризни менаџмент и Медији и комуникације обавештавам вас да се исти израчунавају на следећи начин:

бодови

присуство настави

20

просек оцена на колоквијумима

10, 9 i 8 – 60

7 – 50

6 – 40

оцена на усменом/додатном писменом испиту

20

укупно

100

Такође обавшетавам студенте да ће се упис оцена из оба предмета у јунском  испитном року у индекс обавити у септембру а да ће исте бити унете у електронски записник. Студенти који су положили испите нема потребе да их пријављују поново.


 

БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЉЕ НА РАДУ – јул 2020.

  • Студент је положио тест уколико има минимум 60% тачних одговора, или 36 бодова.
  • Бодови важе још два испитна рока.
  • Може и неко други донети индекс на упис оцене, у среду 8. јула 2020. године од  11 часова, у сали 3 на Факултету, када је и усмени испит за већу оцену, за оне који су положили тест (имају 36 и више бодова)

Проф.др Слађана Јовић

Проф. др Слађана Јовић – усмени испит и унос оцена

Усмени испит и унос оцена обавиће се у сали 3 на Факултету безбедности у среду 8. јула за следеће предмете:

  • ЗДРАВСТВЕНА И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА од 9 часова
  • БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЉЕ НА РАДУ од 11 часова
  • ЕТИКА И ПОЛИТИКА ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ од 11 часова.

Проф. др Слађана Јовић

1 2 17