Настава и испити

Пријава испита за децембарски испитни рок 2020. године

Пријава испита за децембарски испитни рок за студенте који студирају по старом НПП (генерације 2000.-2005.) обавиће се 7. децембра, 8. децембра и 9. децембра 2020. године, путем мејла  на адресу adragana@fb.bg.ac.rs који мора бити послат до 12 часова последњег дана пријаве.

Неопходно је да студент уз пријаву преко мејла, пошаље слику уплатнице, број индекса и да напише које испите жели да пријави.

Испити се обављају од 14.12.2020. до 22.12.2020. године према предвиђеном распореду.

Пријава испита за јануарски испитни рок 2021. године

Обавештавају се студенти основних академских студија да  ће се пријава испита за јануарски испитни рок обавити од 7. децембра до 11. децембра 2020. године електронским путем.

Јануарски испитни рок одржаће се у периоду од 18. јануара до 2. фебруара 2021. године.

Распоред са терминима испита биће објављен на сајту Факултета.

НАПОМЕНА:

Студент који је искористио бесплатне пријаве уплаћује средства на свој рачун (пример налога за уплату налази се у Вашем еСтудент налогу у категорији Школарине и обавезе). Уплата се може извршити у било којој банци или пошти.

Уплата не подразумева аутоматску пријаву испита и мора бити благовремено извршена, да би новац био пребачен на рачун студента. Уколико је уплата извршена благовремено (најкасније претходног дана до 12 часова пре последњег дана пријаве) а није евидентирана на рачуну студента до 9 часова последњег дана који је предвиђен за редовну пријаву испита, због техничке грешке (погрешно унет лични број или ако није унет модел 97…) или грешке у електонском систему факултета, студент регулише пријаву испита на Факултету у канцеларији  број 10 од 11 до 13 часова или путем мејла  на адресу samojlovskig@fb.bg.ac.rs

Уколико се обраћате мејлом, неопходно је да буде послат до 13 часова последњег дана за пријављивање испита.

Уколико студент шаље пријаву преко мејла, неопходно је да пошаље слику уплатнице, број индекса и да напише које испите жели да пријави.

Поштовани, молимо вас да у предвиђеном року пријавите испите јер  неће бити могућа накнадна пријава и одлагање испита.

1 2 9