Резултати испита

ЗДРАВСТВЕНА И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА И БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЉЕ НА РАДУ – електронски унос оцена за јунски рок

Унос оцена за студенте који су наведене предмете полагали у јунском року (колоквијум одржан 02.07.2020.) обављен је на Факултету дана 08.07.2020. године.

Сви студенти који су били спречени да дођу на унос оцене, а желе да им се унесе оцена из овог, јунског рока, могу послати своје име и презиме, број индекса и назив предмета на мејл:

zdravstvenaetikafb@gmail.com

до краја дана, 09.07. (четвртак) и оцена ће им бити унета у е-записник под датумом 02.07.2020. а у индекс под истим датумом у септембру.

Добијени бодови на колоквијуму важе у следећа два рока, па студенти могу и у септембру поново пријавити испит и унети тада оцене. За све остале информације, пратите обавештења на сајту Факултета.

Проф.др Слађана Јовић

 

ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК I – јул 2020.

Колоквијум су положили студенти који су имали на колоквијуму 15 и више бодова. На тесту је било три непотписана теста. Молим студенте који претпостављају да су у питању њихови радови да ми се јаве мејлом како бисмо решили проблем.

РЕЗУЛТАТИ ИСПИТА И УНОС ОЦЕНЕ ИЗ ПРЕДМЕТА ЗДРАВСТВЕНА И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА – јул 2020.

Унос оцене обавиће се у среду 8.јула у 9 часова, не мора се долазити лично већ се може  послати по некоме индекс. Студенти ће бити испред Факултета, не улази се самоиницијативно, због епидемиолошке ситуације. Доћи ће неко од колега да покупи индексе за унос оцене испред улаза Факултета, па ће индекси бити готови у 10.30, када се може доћи по њих, опет испред факултета. Ношење маски је обавезно.

КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ – јул 2020.

  • Студенти који су положили I колоквијум па изашли на интегрални тест добили су оцену мање (осим ако није било пресудно за пролазну оцену).
  • Студенти који су на сва 3 колоквијума остварили оцене 9 и 10 могу полагати писмени тест за највише оцене. Испит ће се одржати у четвртак по распореду који ће бити обављен у среду. Потребно је да се студенти који желе да полажу за 9 и 10 данас и сутра пријаве мејлом предметом професору.
  • Студенти који су положили 2 од 3 колоквијума у наредном року/наредним роковима полажу само преостале колоквијуме.
  • Упис оцена у индекс обавиће се у септембру, због актуелних околности.

Поштоване колегинице и колеге,
будући да некима од вас није јасан начин израчунавања оцене односно бодова из предмета Кризни менаџмент и Медији и комуникације обавештавам вас да се исти израчунавају на следећи начин:

бодови

присуство настави

20

просек оцена на колоквијумима

10, 9 i 8 – 60

7 – 50

6 – 40

оцена на усменом/додатном писменом испиту

20

укупно

100

Такође обавшетавам студенте да ће се упис оцена из оба предмета у јунском  испитном року у индекс обавити у септембру а да ће исте бити унете у електронски записник. Студенти који су положили испите нема потребе да их пријављују поново.


 

1 2 5