Резултати испита

КРИВИЧНО ПРАВО – септембар 2023.

Поштоване колегинице и колеге,

Резултати  испита из Кривичног права су објављени у Општој секцији Мудл платформе као и на званичној интернет страници Факултета. Студенти који су полагали испит у овом року су у табели означени црвеном бојом.

По правилу, завршни испит и испит из целокупног градива су положили студенти који су одговорили тачно на најмање 5 питања. У овом року, као и у прошлом, одлучили смо да спустимо критеријум тако да су испит положили сви који су одговорили тачно на најмање 4 питања.

С обзиром на ово изузетно (поновно) спуштање критеријума, студенти који су одговорили тачно на 4 питања имају 51 бод (ако је у питању тест из целокупног градива) односно 26 бодова (уколико је реч о завршном испиту). Даље бодовање изгледа овако:

Завршни испит: 5 тачних одговора – 35 бодова; 6 тачних – 40; 7 тачних – 45; 8 тачних – 50 бодова. Коначна оцена се добија сабирањем бодова са колоквијума и завршног испита уз евентуалне бодове за активност.

Тест из целокупног градива: 5 тачних одговора – 60 бодова; 6 тачних – 70; 7 тачних – 80; 8 тачних – 90 бодова. За оцену 10 потребно је имати и бодове за активност.

Уколико неко има уписане бодове у индекс а исти нису обрачунати у табели, дужан је да се јави професору путем имејла. Путем имејла се могу изнети и евентуална питања и недоумице у вези сабирања бодова и оцењивања.

Увид у радове и упис оцена ће се извршити у среду, 27. септембра, у кабинету 29, са почетком у 14 часова, по сатници која ће бити објављена.

ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК 2, Д. Нејковић – септембар 2023.

Поштоване колегинице и колеге, у прилогу се налази списак са резултатима писменог испита и предлогом коначне оцене. Увид у радове и упис оцена ће бити обављен у петак, 22.09.2023. у 11 часова, кабинет 21.

Молим вас да пре него што дођете на упис оцена у свој индекс упишете следеће податке:

  • Предмет – Енглески језик 2
  • Датум – 19.09.2023.
  • Број бодова – свој број бодова
  • Оцена – одговарајућа оцена

Индексе није неопходно да лично донесете, већ их може донети неко од ваших колега или колегиница.