Политика приватности

Ко смо ми

Факултет безбедности је високошколска образовно-научна институција у саставу Универзитета у Београду и припада групи факултета друштвено-хуманистичких наука.

Наша web адреса је: https://fb.bg.ac.rs

Које личне податке скупљамо и зашто их скупљамо

Коментари

Овај сајт не бележи коментаре осетилаца.

Обрасци за контактирање и пријаву

Сајт Факултета безбедности не прикупља и не бележи личне податке посетилаца.

Колачићи

Уколико имате налог и пријавите се, поставићемо привремени колачић за одређивање да ли ваш прегледач веба прихвата колачиће. Овај колачић не садржи личне податке и одбацује се након вашег затварања прегледача веба.

Када се пријавите, такође ћемо поставити неколико колачића да бисмо сачували ваше информације пријављивања и ваше изборе приказа екрана. Колачићи пријављивања трају два дана, а колачићи могућности екрана трају годину дана. Уколико изаберете „Запамти ме“, ваша пријава ће трајати две седмице. Уколико се одјавите са свог налога, колачићи пријављивања биће уклоњени.

Угнежђени садржај са других веб места

Чланци на овом веб месту могу да садрже угнежђени садржај (нпр. видео снимке, слике, чланке, итд). Угнежђени садржај са других веб места се понаша на потпуно исти начин као да је посетилац посетио то друго веб место.

Аналитика

Сајт Факултета безбедности користи Google Analitycs сервис за анализу посећености сајта. Google поштује Опште уредбе о заштити података (GDPR).

Са ким делимо и колико дуго чувамо ваше податке

За кориснике који се региструју на нашем сајту чувамо информације које доставе у свом корисничком профилу и исте се не деле. Администратори сајта могу да виде и уреде те информације.

Која права имате у односу на ваше податке

Уколико имате налог на овом сајту можете захтевати да обришемо податке које држимо о вама. То не укључује било које податке које смо обавезни да држимо због административних, правних или безбедоносних разлога.