Nastava i ispiti

KRIVIČNO PRAVO i PRAVNE OSNOVE BEZBEDNOSTI – upis ocena – jul 2020.

Upis ocena iz predmeta Krivično pravo i Pravne osnove bezbednosti, u junskom ispitnom roku, realizovaće se u ponedeljak 13. jula, na sledeći način:

  • Studenti koji su položili Pravne osnove bezbednosti okupljaju se ispred zgrade Fakulteta u 12.55 časova sa pripremljenim indeksima (u indeks upisuju naziv predmeta i datum polaganja ispita – 11.07.2020). Na poziv nastavnika/saradnika, okupljeni studenti predaju indekse i razilaze se. U 13.15 časova studenti se vraćaju do zgrade Fakulteta i preuzimaju indekse od nastavnika/saradnika.
  • Studenti koji su položili Krivično pravo okupljaju se ispred zgrade Fakulteta u 13.25 časova sa pripremljenim indeksima (upisuju naziv predmeta i datum polaganja ispita – 11.07.2020). Na poziv nastavnika/saradnika, okupljeni studenti predaju indekse i razilaze se. U 13.45 časova studenti se vraćaju do zgrade Fakulteta i preuzimaju indekse od nastavnika/saradnika.
  • Studenti se mole da poštuju mere kojima se zabranjuje okupljanje više od 10 lica istovremeno  i nalaže održavanje odgovarajuće distance, nošenje zaštitnih maski i pridržavanje higijenskih procedura. Ukoliko se ispred Fakulteta nađe 10 lica, novopridošli studenti su dužni da se udalje i sačekaju da se prethodna grupa raziđe ili broj smanji ispod 10.

Specijalističke strukovne studije FORENZIKA – jul 2020.

Ispiti na specijalističkim strukovnim studijama „Forenzika“u julskom spitnom roku, koji se održavaju 13.07.2020. godine,  realizovaće se na sledeći način:

  • Studenti se okupljaju ispred Fakulteta bezbednosti u 11.50 časova.
  • Na poziv nastavnika /saradnika, studenti se upisuju na spisak po predmetima koje polažu.
  • Nakon upisivanja, nastavnik / saradnik proziva studente, tako da ulaze u zgradu u grupama od po najviše 5 kandidata, uz obavezno nošenje zaštitnih maski. Nastavnik / saradnik raspoređuje studente tako da najviše jedan bude u kabinetu tokom polaganja ispita, dok najviše 4 studenta čeka u hodniku.
  • Ukupan broj studenata koju čekaju u grupi ispred zgrade Fakulteta ne sme da bude veći od 10.

SISTEMI BEZBEDNOSTI – jul 2020.

Ocene će biti unete u elektronski zapisnik u ponedeljak, 13. jula. Umesto uvida u testove, za sve nedoumice u vezi s bodovanjem i ocenjivanjem možete se obratiti asistentu Ivanu Dimitrijeviću na imejl ivan.dimitrijevic@fb.bg.ac.rs do nedelje, 12. jula u 22.00 časa.

Takođe, ukoliko neko nije zadovoljan ocenom i ne želi da ona bude uneta u elektronski zapisnik, potrebno je da putem mejla o tome obavesti asistenta do nedelje, 12. jula u 22.00 časa.

Termin upisivanja ocena u indekse biće naknadno objavljen.

PRENOS – ODJAVA ISPITA ZA NAREDNI ROK

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, na inicijativu Studentskog parlamenta, odobrena je odjava onih ispita, iz junskog ispitnog roka, koji će se prema rasporedu, održati od 10. do 20. jula 2020. godine.

Studenti koji žele da odjave ispite treba da napišu mejl na adresu samojlovskig@fb.bg.ac.rs zaključno sa 10.07.2020. godine u 23.59.

U mejlu treba navesti: ime, prezime, broj indeksa i naziv predmeta, čiji ispit se odjavljuje. Na osnovu vašeg zahteva, studentska službe će odjaviti ispite i vratiti sredstva na e-račun. Za naredni ispitni rok studenti bi trebalo da izvrše prijavu po uobičajenoj proceduri, jer nije moguće „preneti“ prijave ispita iz ovog u naredni ispitni rok, s obzirom da naredni rok, u elektronskom sistemu, nije formiran.

Nije moguće odjaviti ispite koji su prošli.

Studenti koji žele da polažu ispite, dolaze na ispite po predviđenoj dinamici i rasporedu.