Извештај са семинара „Студентско – копаонички сусрети“

Делегација студената Факултета безбедности учествовала је на семинару  “Студентско – копаонички сусрети“ који је одржан од 2. до 5. децембра 2010. године, на Копаонику.

Делегацију Факултета безбедности чинили су: Марко Недељковић, Тијана Призренац, Вишња Ђујић, Маја Стаменковић, Данил Вукичевић, Мирослав Шурдиловић, Маја Станковић, Стефан Лабудовић, Марина Митровић, Миљана Џелетовић, Александар Марић.

Основне теме овог семинара биле су: студентско организовање, мобилност,  Болоњски процес и унапређење кавалитета студирања.
На семинару су учествовали представници великог броја факултета и универзитета како из Србије тако и из региона. Оно што су организатори истакли јесте да је ово био регионални семинар који има тенденцују да прерасте у европски.

Студенте су поздравили и одржали уводне говоре, Министар просвете Републике Србије, Жарко Обрадовић, амбасадор Руске Федерације у Републици Србији Његова Екселенција Алексансар Васиљевић Конузин, Ректор Универзитета у Крагујевцу, Слободан Арсенијевић и декан Правног факултета у Београду, Мирко Васиљевић.

Користимо прилику да се захвалимо декану, професорима и студентима Факултета безбедности на указаном поверењу, моралној и материјалној подршци.

чланови делегације Факултета безбедности