Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду

Циљ рада Центра је да се путем његовог сајта студенти редовно информишу о праксама, пословима, предавањима и различитим програмима које Центар организује.

Центар је у протеклом периоду релизовао велики број програма у области повезивања академске  и пословне заједнице, потписао низ уговора са привредним субјектима и организацијама настојећи да обезбеди праксу студентима и организовао преко 130 предавања. Неки од програма који су посебно били атрактивни нашим студентима су «Сазнајте из прве руке – програм посета компанијама», «Каријера 3 у 1 – каријерно информисање, саветовање и едукација», и програм праксе у комуналним предузећима града Београда «БГ Праксе 2011.», «Кадар да будем кадар – тренинг професионалног развоја студената», панел дискусије о запошљивости дипломаца Универзитета у Београду и потребних, а дефицитарних  вештина у савременом пословном окружењу.

Као што знате  Центар се одлуком Савета финансира једнократним годишњим уплатама студената у противредности једног евра и стало нам је да студенти знају да је у питању симболичан износ у односу на оно што Центар редовно пружа студентима.

Током  уписа школске 2010/11 организовали смо акцију Центровске кутије и били у прилици да  захваљујући љубазности донатора поставиме гласачке кутије у холове факултета. Ове године, идеја је да на  сајту факултета буду постављени банери  «ЦЕНТРОВСКЕ КУТИЈЕ»  и на тај начин омогућимо студентима  да се упишу на мејлинг листу Центра и на тај начин редовно добијају информације у складу са властитим интересовањима.