Вести

Cost Action TU1203 Working Group Meeting

У организацији Архитектонског факултета и Факултета безбедности, Универзитета у Београду, од 8. до 10. јуна, одржан је на Архитектонском факултету, програм поводом Cost Action TU1203 Working Group Meeting.

DEEP WEB: дебата на ФОН-у

У среду, 12. априла 2017.  године, на Факултету организационих наука одржана је дебата на тему Deep web-а у којој су успешно учестовали студенти Студенти IV године  Факултета безбедности: Валентина Марић, Урош Пуача, Бошко Спасић и Никола Станишић.

II Међународна конференција БАЛКАН НА НОВОМ ПУТУ СВИЛЕ

Факултет безбедности Универзитета у Београду, у сарадњи са представницима академске заједнице и државним званичницима Народне Републике Кине, 23. новембра 2017. у сали Клуба посланика у Београду, организовао је Другу међународну…

Jefferson Институт – донација Норвешке и Канаде

Дана 15.07.2009. године на Факултету безбедности је свечано отворена читаоница Библиотеке која је Норвешком и Канадском донацијом опремљена страним стручним књигама, рачунарском мрежном опремом као и рачунарима који ће у будуће бити на располагању студентима и наставном особљу факултета.

АКРЕДИТОВАН ФАКУЛТЕТ БЕЗБЕДНОСТИ

Комисија за акредитацију и проверу квалитета Националног савета за високо образовање на седници одржаној 25. априла 2009. године, акредитовала је установу, основне, специјалистичке, мастер и докторске студијске програме који се изводе на Факултету безбедности.

1 2 15