Посета амбасадора Египта Факултету безбедности

Његова екселенција амбасадор Египта у Републици Србији господин Амр ел Гувејли у пратњи шефа економских послова Амбасаде Египта господином Мохамедом Елсагиром посетио је Факултет безбедности 4. децембра 2019. Непоспредан повод посете била је жеља Његове екселенције да се управи Факутета безбедности захвали на доприносу коју су наши студенти, као официри за везу, дали у раду делегације Египта на 141. Скупштини Интерпарламентарне уније која је одржана у Београду током октобра 2019. године.

Декан Факултета безбедности професор др Владимир Н. Цветковић је уважене госте упознао са образовним и научноистраживачким активностима које се успешно реализују и предложио могуће аспекте сарадње са високошколским установама из Египта.

Амбасадор ел Гувејли се захвалио на срдачном пријему и конструктивним иницијативама за наставак сарадње и предложио да се у што краћем року потпише уговор о разумевању и сарадњи на плану високошколског образовања и научноистраживачких пројеката између Факултета безбедности и Универзитета у Каиру.