Факултет безбедности на Сајму књига у Београду

Центар за менаџмент националне безбедности, као новооснована факултетска организациона јединица, представио је свој рад и промовисао издавачку делатност Факултета безбедности 28. октобра 2016. године на 61. Сајму књига у Београду.

Промоција издавачке делатности Факултета безбедности одржана је у сарадњи са издавачком кућом Академска мисао из Београда, која је показала велику заинтересованост да издања факултета понуди широј публици. Иако је Академска мисао до сада првенствено сарађивала са техничким факултетима, у издањима Факултета безбедности је препознала aктуелну тематику обрађену на академском нивоу.

Уводну реч на промоцији је одржао доскорашњи декан Факултета безбедности проф. др Радомир Милашиновић. О издањима и раду факултета говорио је управник Центра за менаџмент националне безбедности проф. др Миленко Бодин.

Специјалан гост на промоцији, који је својим присуством увеличао промоцију је Слободан Дивјак, филозоф и оснивач филозофске школе Феликс Ромулијана и некадашњи члан Савета Факултета безбедности.

Учешће Факултета безбедонсти на Сајму књига у Београду је успешно окончано и од ове године читалачка публика може рачунати на издања Факултета безбедности на неком од штандова.