Отворен позив за учешће на студентском такмичењу “Circle U. Challenge”

Пријави се за учешће на студентском такмичењу “Circle U. Challenge

  • ако имаш предузетничког духа, тимски си играч, мислиш да комплементарност вештина и знања води решењу, верујеш у своју иновативност и проактивност
  • интересује те креирање бољег друштва, желиш да помогнеш корпорацијама и организацијама у решавању аутентичних пословних проблема
  • имаш жељу да се придружиш интердисциплинарном тиму у креирању одрживих решења

Немој пропустити прилику да се пријавиш за учешће на студентском такмичењу “Circle U. Challenge”

Све информације о такмичењу доступне су на сајту Универзитета у Београду: https://bg.ac.rs/en/university/challenge.php

Студенти и тимови студената могу се пријавити до 15. Октобра 2022. године.

Circle U. Challenge позива студенте да сарађују у решавању изазова из стварног живота, које представљају неки од придружених партнера универзитета чланица као што су универзитетске болнице, локалне власти и добротворне организације у градовима и регионима партнерских универзитета Circle U.

Универзитет у Београду постао је 11. септембра 2019. године члан европске универзитетске алијансе Серкл Ју (Circle U.). Алијанса се формира у контексту Иницијативе европских универзитета и развоја европских интеруниверзитетских кампуса коју спроводи Европска комисија.

Чланице алијансе су, поред Универзитета у Београду, следећи престижни универзитети: Humboltov Univerzitet u Berlinu (Nemačka), Univerzitet u Beču (Austrija), Kings Koledž u Londonu (Velika Britanija), Katolički univerzitet u Luvenu (Belgija), Univerzitet u Orhusu (Danska), Univerzitet u Oslu (Norveška), Univerzitet u Pizi (Italija) i Univerzitet Pariz-Site (Francuska).