Конкурс за стручни часопис студената Политеума

Обавештавамо Вас да је отворен нови конкурс за пети број стручног часописа студената друштвено-хуманистичких наука и уметности Политеума. Радове могу слати студенти са основних, мастер и специјалистичких програма иновација знања.

Часопис излази два пута годиншње, а издаје га студентска организација Српски политички форум са Факултета политичких наука. Издавање часописа омогућила је фондација „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“.

Већ трећу годину за редом отварамо конкурс и до сада смо објавили преко 45 студентских радова, а ове године се надамо да ће тај број бити још већи.

Молимо Вас да, уколико желите, обавестите студенте, путем Вашег сајта или друштвених мрежа, да ће конкурс трајати до 1. априла 2021. године и да радове могу слати на мејл redakcija.spf@gmail.com, а у прилогу мејла Вам достављамо текст конкурса, упутства за ауторе, правила навођења и слику часописа.

За све додатне информације, студенти нам се могу обратити путем мејла: redakcija.spf@gmail.com

Обавештења могу пратити и на сајту www.casopispoliteuma.wordpress.com и путем друштвених мрежа инстаграм (@spf_fpn) или фејсбука (@spffpn).

Срдачан поздрав,
Наталија Пауновић
Главни и одговорни уредик