ДИНАМИКА ПРИЈАВЉИВАЊА ИСПИТА И ОДРЖАВАЊА ИСПИТНИХ РОКОВА СЕПТЕБМАР 1 И 2

Обавештавају се студенти основних академских студија о динамици пријављивања испита и одржавања следећих испитних рокова:

Септембар 1 испитни рок

Пријава испита за септембарски 1 испитни рок обавиће се од 01. септембра до 07. септембра 2020. године електронским путем.

Септембарски 1 испитни рок одржаће се у периоду од 10. септембра до 25. септембра 2020. године.

Септембар 2  испитни рок

Пријава испита за септембарски 2 испитни рок обавиће се од 23. септембра до 29. септембра 2020. године електронским путем.

Септембарски 2 испитни рок одржаће се у периоду од 01. октобра до 16. октобра 2020. године.

Прелиминарни распоред са терминима испита биће објављен на сајту Факултета.

НАПОМЕНА:

Студент који је искористио бесплатне пријаве уплаћује средства на свој рачун (пример налога за уплату налази се у Вашем еСтудент налогу у категорији Школарине и обавезе). Уплата се може извршити у било којој банци или пошти.

Уплата не подразумева аутоматску пријаву испита и мора бити благовремено извршена, да би новац био пребачен на рачун студента. Уколико је уплата извршена благовремено (најкасније претходног дана до 12 часова пре последњег дана пријаве) а није евидентирана на рачуну студента до 9 часова последњег дана који је предвиђен за редовну пријаву испита, због техничке грешке (погрешно унет лични број или ако није унет модел 97…) или грешке у електонском систему факултета, студент регулише пријаву испита на Факултету у канцеларији  број 10 од 11 до 13 часова или путем мејла  на адресу samojlovskig@fb.bg.ac.rs

Уколико се обраћате мејлом, неопходно је да буде послат до 13 часова последњег дана за пријављивање испита.

Уколико студент шаље пријаву преко мејла, неопходно је да пошаље слику уплатнице, број индекса и да напише које испите жели да пријави.

Поштовани, молимо вас да у предвиђеном року пријавите испите јер  неће бити могућа накнадна пријава и одлагање испита.