Организација рада на Факултету безбедности (мај – јун 2020. године)

15.05.2020. – ОДЛУКА О ОРГАНИЗАЦИЈИ РАДА ФАКУЛТЕТА БЕЗБЕНОСТИ И ЗАШТИТИ ЗДРАВЉА СТУДЕНАТА И ЗАПОСЛЕНИХ НАКОН ПРЕСТАНКА ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Извршена дезинфекција просторија Факултета безбедности

У суботу, 9. маја 2020. године је, у складу са препорукама Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“, односно општим упутством за примену превентивних мера на универзитетима/факултетима, академијама струковних студија и високим школама везано за COVID-19, стручни тим Завода за биоциде и медицинску екологију извршио дезинфекцију свих просторија на Факулету безбедности. Такође су и сви просторни капацитети на Војној академији које Факултет безбедности користи у наставном процесу дезинфиковини.

На овај начин су извшене потребне припреме за одржавање испитних рокова и пријемног испита за упис на основне академске студије у складу са свим безбедносним и здравственим стандардима.


ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ СТУДЕНТЕ ОСНОВНИХ СТУДИЈА ФАКУЛТЕТА БЕЗБЕДНОСТИ

Потребно је да до краја недеље – 29.03.2020. године доставите на e-mail адресу: adragana@fb.bg.ac.rs попуњен образац који се налази у наставку, ради унапређења реализације наставе.

Одлука о формирању Тима волонтера Факултетa безбедности

Одлука о реорганизацији рада на Факултету безбедности


Настава и материјали


Одлуке Кризног штаба