Uslovi korišćenja

Internet sajt na adresi fb.bg.ac.rs vlasništvo je Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu (u daljem tekstu: Fakultet). Korišćenjem ovog internet sajta pristajete na uslove i pravila koji slede.

Uredništvo sajta ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni, ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne greške nastale prilikom unosa. Fakultet ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da korisnici sajta koriste sadržaj sajta na sopstvenu odgovornost. Fakultet može da izvrši promene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Autorska prava nad ovim sajtom i u vezi sadržaja ovog sajta su zaštićena pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo 3.0 Srbija.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su „takvi kakvi jesu“ bez bilo kakvih garancija.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

  • ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa Fakultetom,
  • ne koriste znak i logotip Fakulteta i druge vizuelne standarde Fakulteta bez dozvole,
  • ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.

Ovaj internet sajt sadrži linkove ka velikom broju drugih sajtova u Srbiji i inostranstvu ali Fakultet ni na koji način nije odgovoran za sadržaj i tačnost informacija na tim sajtovima.