Politika privatnosti

Ko smo mi

Fakultet bezbednosti je visokoškolska obrazovno-naučna institucija u sastavu Univerziteta u Beogradu i pripada grupi fakulteta društveno-humanističkih nauka.

Naša web adresa je: http://fb.bg.ac.rs

Koje lične podatke skupljamo i zašto ih skupljamo

Komentari

Ovaj sajt ne beleži komentare osetilaca.

Obrasci za kontaktiranje i prijavu

Sajt Fakulteta bezbednosti ne prikuplja i ne beleži lične podatke posetilaca.

Kolačići

Ukoliko imate nalog i prijavite se, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač veba prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača veba.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je posetilac posetio to drugo veb mesto.

Analitika

Sajt Fakulteta bezbednosti koristi Google Analitycs servis za analizu posećenosti sajta. Google poštuje Opšte uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Sa kim delimo i koliko dugo čuvamo vaše podatke

Za korisnike koji se registruju na našem sajtu čuvamo informacije koje dostave u svom korisničkom profilu i iste se ne dele. Administratori sajta mogu da vide i urede te informacije.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko imate nalog na ovom sajtu možete zahtevati da obrišemo podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.