Rezultati ispita

KRIVIČNO PRAVO i PRAVNE OSNOVE BEZBEDNOSTI – upis ocena – jul 2020.

Upis ocena iz predmeta Krivično pravo i Pravne osnove bezbednosti, u junskom ispitnom roku, realizovaće se u ponedeljak 13. jula, na sledeći način:

  • Studenti koji su položili Pravne osnove bezbednosti okupljaju se ispred zgrade Fakulteta u 12.55 časova sa pripremljenim indeksima (u indeks upisuju naziv predmeta i datum polaganja ispita – 11.07.2020). Na poziv nastavnika/saradnika, okupljeni studenti predaju indekse i razilaze se. U 13.15 časova studenti se vraćaju do zgrade Fakulteta i preuzimaju indekse od nastavnika/saradnika.
  • Studenti koji su položili Krivično pravo okupljaju se ispred zgrade Fakulteta u 13.25 časova sa pripremljenim indeksima (upisuju naziv predmeta i datum polaganja ispita – 11.07.2020). Na poziv nastavnika/saradnika, okupljeni studenti predaju indekse i razilaze se. U 13.45 časova studenti se vraćaju do zgrade Fakulteta i preuzimaju indekse od nastavnika/saradnika.
  • Studenti se mole da poštuju mere kojima se zabranjuje okupljanje više od 10 lica istovremeno  i nalaže održavanje odgovarajuće distance, nošenje zaštitnih maski i pridržavanje higijenskih procedura. Ukoliko se ispred Fakulteta nađe 10 lica, novopridošli studenti su dužni da se udalje i sačekaju da se prethodna grupa raziđe ili broj smanji ispod 10.

SISTEMI BEZBEDNOSTI – jul 2020.

Ocene će biti unete u elektronski zapisnik u ponedeljak, 13. jula. Umesto uvida u testove, za sve nedoumice u vezi s bodovanjem i ocenjivanjem možete se obratiti asistentu Ivanu Dimitrijeviću na imejl ivan.dimitrijevic@fb.bg.ac.rs do nedelje, 12. jula u 22.00 časa.

Takođe, ukoliko neko nije zadovoljan ocenom i ne želi da ona bude uneta u elektronski zapisnik, potrebno je da putem mejla o tome obavesti asistenta do nedelje, 12. jula u 22.00 časa.

Termin upisivanja ocena u indekse biće naknadno objavljen.

REZULTATI ISPITA I UNOS OCENE IZ PREDMETA ZDRAVSTVENA I SOCIJALNA ZAŠTITA – jul 2020.

Unos ocene obaviće se u sredu 8.jula u 9 časova, ne mora se dolaziti lično već se može  poslati po nekome indeks. Studenti će biti ispred Fakulteta, ne ulazi se samoinicijativno, zbog epidemiološke situacije. Doći će neko od kolega da pokupi indekse za unos ocene ispred ulaza Fakulteta, pa će indeksi biti gotovi u 10.30, kada se može doći po njih, opet ispred fakulteta. Nošenje maski je obavezno.

KRIZNI MENADŽMENT – jul 2020.

  • Studenti koji su položili I kolokvijum pa izašli na integralni test dobili su ocenu manje (osim ako nije bilo presudno za prolaznu ocenu).
  • Studenti koji su na sva 3 kolokvijuma ostvarili ocene 9 i 10 mogu polagati pismeni test za najviše ocene. Ispit će se održati u četvrtak po rasporedu koji će biti obavljen u sredu. Potrebno je da se studenti koji žele da polažu za 9 i 10 danas i sutra prijave mejlom predmetom profesoru.
  • Studenti koji su položili 2 od 3 kolokvijuma u narednom roku/narednim rokovima polažu samo preostale kolokvijume.
  • Upis ocena u indeks obaviće se u septembru, zbog aktuelnih okolnosti.

Poštovane koleginice i kolege,
budući da nekima od vas nije jasan način izračunavanja ocene odnosno bodova iz predmeta Krizni menadžment i Mediji i komunikacije obaveštavam vas da se isti izračunavaju na sledeći način:

bodovi

prisustvo nastavi

20

prosek ocena na kolokvijumima

10, 9 i 8 – 60

7 – 50

6 – 40

ocena na usmenom/dodatnom pismenom ispitu

20

ukupno

100

Takođe obavšetavam studente da će se upis ocena iz oba predmeta u junskom  ispitnom roku u indeks obaviti u septembru a da će iste biti unete u elektronski zapisnik. Studenti koji su položili ispite nema potrebe da ih prijavljuju ponovo.


 

126