Резултати испита

КРИВИЧНО ПРАВО и ПРАВНЕ ОСНОВЕ БЕЗБЕДНОСТИ – упис оцена – јул 2020.

Упис оцена из предмета Кривично право и Правне основе безбедности, у јунском испитном року, реализоваће се у понедељак 13. јула, на следећи начин:

  • Студенти који су положили Правне основе безбедности окупљају се испред зграде Факултета у 12.55 часова са припремљеним индексима (у индекс уписују назив предмета и датум полагања испита – 11.07.2020). На позив наставника/сарадника, окупљени студенти предају индексе и разилазе се. У 13.15 часова студенти се враћају до зграде Факултета и преузимају индексе од наставника/сарадника.
  • Студенти који су положили Кривично право окупљају се испред зграде Факултета у 13.25 часова са припремљеним индексима (уписују назив предмета и датум полагања испита – 11.07.2020). На позив наставника/сарадника, окупљени студенти предају индексе и разилазе се. У 13.45 часова студенти се враћају до зграде Факултета и преузимају индексе од наставника/сарадника.
  • Студенти се моле да поштују мере којима се забрањује окупљање више од 10 лица истовремено  и налаже одржавање одговарајуће дистанце, ношење заштитних маски и придржавање хигијенских процедура. Уколико се испред Факултета нађе 10 лица, новопридошли студенти су дужни да се удаље и сачекају да се претходна група разиђе или број смањи испод 10.

КРИВИЧНО ПРАВО – јун 2020.

Студенти који су полагали у овом року су означени црвеном бојом. Упис оцена и увид у радове ће бити реализовани у понедељак, 13.јула, од 13 часова (детаљна упутства ће бити објављена сутра).

СИСТЕМИ БЕЗБЕДНОСТИ – јул 2020.

Оцене ће бити унете у електронски записник у понедељак, 13. јула. Уместо увида у тестове, за све недоумице у вези с бодовањем и оцењивањем можете се обратити асистенту Ивану Димитријевићу на имејл ivan.dimitrijevic@fb.bg.ac.rs до недеље, 12. јула у 22.00 часа.

Такође, уколико неко није задовољан оценом и не жели да она буде унета у електронски записник, потребно је да путем мејла о томе обавести асистента до недеље, 12. јула у 22.00 часа.

Термин уписивања оцена у индексе биће накнадно објављен.

ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК I – јул 2020.

Колоквијум су положили студенти који су имали на колоквијуму 15 и више бодова. На тесту је било три непотписана теста. Молим студенте који претпостављају да су у питању њихови радови да ми се јаве мејлом како бисмо решили проблем.

РЕЗУЛТАТИ ИСПИТА И УНОС ОЦЕНЕ ИЗ ПРЕДМЕТА ЗДРАВСТВЕНА И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА – јул 2020.

Унос оцене обавиће се у среду 8.јула у 9 часова, не мора се долазити лично већ се може  послати по некоме индекс. Студенти ће бити испред Факултета, не улази се самоиницијативно, због епидемиолошке ситуације. Доћи ће неко од колега да покупи индексе за унос оцене испред улаза Факултета, па ће индекси бити готови у 10.30, када се може доћи по њих, опет испред факултета. Ношење маски је обавезно.

КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ – јул 2020.

  • Студенти који су положили I колоквијум па изашли на интегрални тест добили су оцену мање (осим ако није било пресудно за пролазну оцену).
  • Студенти који су на сва 3 колоквијума остварили оцене 9 и 10 могу полагати писмени тест за највише оцене. Испит ће се одржати у четвртак по распореду који ће бити обављен у среду. Потребно је да се студенти који желе да полажу за 9 и 10 данас и сутра пријаве мејлом предметом професору.
  • Студенти који су положили 2 од 3 колоквијума у наредном року/наредним роковима полажу само преостале колоквијуме.
  • Упис оцена у индекс обавиће се у септембру, због актуелних околности.

Поштоване колегинице и колеге,
будући да некима од вас није јасан начин израчунавања оцене односно бодова из предмета Кризни менаџмент и Медији и комуникације обавештавам вас да се исти израчунавају на следећи начин:

бодови

присуство настави

20

просек оцена на колоквијумима

10, 9 i 8 – 60

7 – 50

6 – 40

оцена на усменом/додатном писменом испиту

20

укупно

100

Такође обавшетавам студенте да ће се упис оцена из оба предмета у јунском  испитном року у индекс обавити у септембру а да ће исте бити унете у електронски записник. Студенти који су положили испите нема потребе да их пријављују поново.


 

1 2 6