Настава и испити

КРИВИЧНО ПРАВО – јун 2020.

Студенти који су полагали у овом року су означени црвеном бојом. Упис оцена и увид у радове ће бити реализовани у понедељак, 13.јула, од 13 часова (детаљна упутства ће бити објављена сутра).

Специјалистичке струковне студије ФОРЕНЗИКА – јул 2020.

Испити на специјалистичким струковним студијама „Форензика“у јулском спитном року, који се одржавају 13.07.2020. године,  реализоваће се на следећи начин:

  • Студенти се окупљају испред Факултета безбедности у 11.50 часова.
  • На позив наставника /сарадника, студенти се уписују на списак по предметима које полажу.
  • Након уписивања, наставник / сарадник прозива студенте, тако да улазе у зграду у групама од по највише 5 кандидата, уз обавезно ношење заштитних маски. Наставник / сарадник распоређује студенте тако да највише један буде у кабинету током полагања испита, док највише 4 студента чека у ходнику.
  • Укупан број студената коју чекају у групи испред зграде Факултета не сме да буде већи од 10.

СИСТЕМИ БЕЗБЕДНОСТИ – јул 2020.

Оцене ће бити унете у електронски записник у понедељак, 13. јула. Уместо увида у тестове, за све недоумице у вези с бодовањем и оцењивањем можете се обратити асистенту Ивану Димитријевићу на имејл ivan.dimitrijevic@fb.bg.ac.rs до недеље, 12. јула у 22.00 часа.

Такође, уколико неко није задовољан оценом и не жели да она буде унета у електронски записник, потребно је да путем мејла о томе обавести асистента до недеље, 12. јула у 22.00 часа.

Термин уписивања оцена у индексе биће накнадно објављен.

ПРЕНОС – ОДЈАВА ИСПИТА ЗА НАРЕДНИ РОК

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, на иницијативу Студентског парламента, одобрена је одјава оних испита, из јунског испитног рока, који ће се према распореду, одржати од 10. до 20. јула 2020. године.

Студенти који желе да одјаве испите треба да напишу мејл на адресу samojlovskig@fb.bg.ac.rs закључно са 10.07.2020. године у 23.59.

У мејлу треба навести: име, презиме, број индекса и назив предмета, чији испит се одјављује. На основу вашег захтева, студентска службе ће одјавити испите и вратити средства на е-рачун. За наредни испитни рок студенти би требало да изврше пријаву по уобичајеној процедури, јер није могуће „пренети“ пријаве испита из овог у наредни испитни рок, с обзиром да наредни рок, у електронском систему, није формиран.

Није могуће одјавити испите који су прошли.

Студенти који желе да полажу испите, долазе на испите по предвиђеној динамици и распореду.

ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК I – јул 2020.

Колоквијум су положили студенти који су имали на колоквијуму 15 и више бодова. На тесту је било три непотписана теста. Молим студенте који претпостављају да су у питању њихови радови да ми се јаве мејлом како бисмо решили проблем.

РЕЗУЛТАТИ ИСПИТА И УНОС ОЦЕНЕ ИЗ ПРЕДМЕТА ЗДРАВСТВЕНА И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА – јул 2020.

Унос оцене обавиће се у среду 8.јула у 9 часова, не мора се долазити лично већ се може  послати по некоме индекс. Студенти ће бити испред Факултета, не улази се самоиницијативно, због епидемиолошке ситуације. Доћи ће неко од колега да покупи индексе за унос оцене испред улаза Факултета, па ће индекси бити готови у 10.30, када се може доћи по њих, опет испред факултета. Ношење маски је обавезно.

1 2 17