Пријава испита за  јунски испитни рок 2021. године

Обавештавају се студенти основних академских студија да  ће се пријава испита за јунски испитни рок обавити од 4. маја до 11. маја 2021. године електронским путем.

Јунски испитни рок одржаће се у периоду од 1. јуна  до 21. јуна 2021. године.

Распоред са терминима испита биће објављен на сајту Факултета.

НАПОМЕНА:

  • Пријаву испита студенти основних академских студија врше путем свог еСтудент налога (за детаље коришћења сервиса погледати Упутство за коришћење еСтудент сервиса)  у периоду који је предвиђен за пријаву испита (детаљи на линку – РАСПОРЕД ИСПИТНИХ РОКОВА У ШКОЛСКОЈ 2020/2021. ГОДИНИ
  • Студент који је искористио бесплатне пријаве уплаћује средства на свој рачун (пример налога за уплату налази се у Вашем еСтудент налогу у категорији Школарине и обавезе). Уплата се може извршити у било којој банци или пошти.
  • Уплата не подразумева аутоматску пријаву испита и мора бити благовремено извршена, да би новац био пребачен на рачун студента. Уколико је уплата извршена благовремено (најкасније претходног дана до 12 часова пре последњег дана пријаве) а није евидентирана на рачуну студента до 9 часова последњег дана који је предвиђен за редовну пријаву испита, због техничке грешке (погрешно унет лични број или ако није унет модел 97…) или грешке у електонском систему факултета, студент регулише пријаву испита на Факултету у канцеларији  број 10 од 11 до 13 часова или путем мејла  на адресу samojlovskig@fb.bg.ac.rs
  • Студенти који не изврше благовремену уплату(најкасније претходног дана до 12 часова пре последњег дана пријаве), неће моћи да пријаве испите и нема потребе да се обраћају студентској служби ради пријаве испита.
  • Уколико се обраћате мејлом, неопходно је да буде послат до 13 часова последњег дана за пријављивање испита.
  • Уколико студент шаље пријаву преко мејла, неопходно је да пошаље слику уплатнице, број индекса и да напише које испите жели да пријави.
  • Поштовани, молимо вас да у предвиђеном року пријавите испите јер  неће бити могућа накнадна пријава и одлагање испита.

 СТУДЕНТСКА СЛУЖБА